J-kuldet

Den 23/02-2019 er der født langhårede minaiturehvalpe efter Frilunds Tascha og Almaz S Divnyh Gor - 2 hanner og 3 tæver.

Fødslen er gået fint og Tascha og hvalpene har det fint.

Han - 165 g - grøn bånd

Han - 198 g - blå bånd

Tæve - 136 g - gul bånd

Tæve - 154 g - orange bånd

Tæve - 165 g - rød bånd

Alle hvalpe er solgt.

 

 

 

01/05-2019

Har hørt fra alle hvalpe og de er faldet godt til i deres nye hjem. Får både hilsner og billeder og det er bare så skønt at få.

29/04-2019

Jade er flyttet til Esbjerg

Joey er flyttet til Mårslet.

27/04-2019

Jodie er flyttet til Viby SJ og Julie er flyttet til Helsingør - har fået tilbagemeldinger, at det går så godt med dem.

23/04-2019

Julius med det grønne halsbånd er flyttet til sin nye familie i Åbyhøj. Vi har fået tilbagemelding, at han er ved at finde sig til rette i sit nye hjem og elsker at sove sammen med Elin om natten. 🙂

21/04-19

Vi har været ude at køre nogle gange og vi har bl.a. været i vores sommerhus i Bork.

I dag har vi besøgt Baloo i hans nye hjem. Da vi lukkede hvalpene ud af transportkassen blev Baloo så glad for at se dem - de havde nogle hyggelige timer sammen. 

De nyder det gode vejr at være ude og udforske vores store og dejlig grund og noget særligt er at komme ud til juletræerne - der er så mange gode dufte og der bliver gravet på livet løs.

16/04-2019

I dag kørte vi til Ribe, fordi de skulle Ribeegnens Dyrlæger for at  blive chippet, vaccineret og sundhedstjekket og fik EU-Pas. De tog det meget pænt og dyrlægen Christina var tilfredse med dem. De sagde ikke meget til at blive chippet og vaccineret. 

De sov i flere timer bagefter.

08/04-2019

Nu er hvalpene blevet 6 uger og tiden går alt for stærkt - de har været med ude at køre og når de er vågen er de over det hele - vil gerne være ud og særlig over mellem juletræerne. De skal snart have deres sidste ormepille. 

Vi har haft mange besøg og tusind tak, fordi I vil besøge jeres hvalp. 

28/03-2019

Hvalpene har været ude i det gode vejr, men ville også gerne ind igen. De hygger sig sammen med de andre hvalpe vi har. Det er så fantastisk at se og opleve.  Vi har øvet lidt bord med dem i dag og det var de rigtig gode til.

25/03-2019

Hvalpene er blevet 4 uger og de er kommet godt på benene og spiser fint, mens mors mælk er bedre. De reagerer op vores stemmer og har hilst på de andre hvalpe og voksne hunde - en stor familie og de voksne hunder er så søde ved hvalpene. 🙂

17/03-2019

Hvalpene er startet på ormekur og de har fået klippet lege - de begynder at kravle lidt mere rundt og komme lidt på benene

09/03-2019

Hvalpene har fået øjne og hvor bliver de da søde at se på. Tascha er så glad for dem og vil helst ligge hos dem hele tiden og hun har en god appitit.

07/03-2019

Det går godt med Tascha og hendes hvalpe - hun er så glad for dem. Den lille han tog ikke rigtig på og vi lagde hende ind til Blacca og hendes hvalpe, fordi hun havde så meget mælk og Blacca tog hende til sig. Han er så kommet ind til Tascha igen og det går fint nu.🙂De er begyndt at åbne deres øjne meget lidt.