B-kuldet f. 11.02.19

11/02-2019

Der er født ruhårede miniaturehvalpe efter CopyPaste Malucca og CopyPaste Gunnar Gravhund - der blev født 1 tæve og 3 hanner.

Malucca og hvalpe har det godt og hun tager sig godt af hvalpene - det er første gang Malucca har hvalpe, men det klarer hun til UG🙂

Alle hvalpe er solgt

Han 1 - mørk - 152 g - blå bånd - Big Wilson

Han 2 - rød - 148 g - grøn bånd - Big Baloo

Han 3 - mørk - 164 g - lilla bånd - Big Bertram

Tæve - rød - 148 g - rød bånd - Beauty Kenya

 

13/04-2019

Hvalpene er flyttet hjemmefra og vi har fået dejlige tilbagemeldinger, at det går så godt og at dejlige hvalpe, som er aktive, nysgerrige og masser af gå på mod.

08/04-2019

I dag har hvalpene været ved dyrlæge og blive chippet og vaccineret - det tog de i stiv pote. Dyrlægen var tilfreds med dem og hun synes de var mega skønne, smukke, aktive og havde et godt temperament.

De har ikke sagt noget, når vi har været ude at køre med dem. Når de er vågen så skal der ske noget og de går rundt på ejendommen og skal opleve en masse. Det er så dejligt at se og opleve, at de er så frie som de er.

28/03-2019

På mandag er hvalpene 7 uger og det er slet ikke til at forstå det. De er bare så herlige og dejlige. Jeg har øvet bord med dem i dag igen og fik taget billeder af dem. De var meget dygtige.

25/03-2019

Hvalpne er bare oppe på mærkerne - de er livlige og så skønne. Vi bruger meget tid på dem og hvor er de mega søde, når de sover hi hi. De leger også med Tascha's hvalpe, men de er ikke så gamle endnu.

Alle har været at besøge deres hvalp og det er så dejligt at have så skønne familier, der skal have en af disse skønne hvalpe. De har bare en gå på mod og et dejligt temperament.🙂

17/03-19

Hvalpene er blevet meget opmærksomme, når man tager dem op og deres lugtesans fejler heller ikke noget. De er bare så skønne og Malucca er glad for dem og passer dem stadig til UG. 

13/03-2019

Hvalpene er kommet mere på benene og de spiser fint hvalpefoder. De går stille og roligt på opdagelse og hilser på de andre hvalpe og de voksne hunde.

07/03-2019

Ja tiden går alt for hurtig og nu er de snart 4 uger - de er meget stille og Malucca elsker dem. De har fået klippet negle et par gange og de har også fået deres første ormekur.

Hvalpene har fået øjne og de er bare så kære at kigge på. 

 

20-02-2019

Malucca og hvalpe har det fint og Malucca er en utrolig god hundemor og er meget glad for dem. De tager fint på.