I-kuldet

14/01-2019

Der er født langhårede dværggravhunde hvalpe efter Sweet Unico's Darling Donna og Jonstrupdal Mason. Det blev et langt forløb og der blev født 6 hvalpe 3 tæver og 3 hanner, men desværre gik der 2 hanner og 1 tæve til, så resultatet blev 2 tæver og 1 han.

Donna og hvalpene har det godt og hvalpene dier allerede fint ved deres mor.

Kl. 0.45 født 1 han på 230 g - blå bånd - Frilunds Ivenhoe's Anton

kl. 0205 født 1 tæve på 190 g - gul bånd - Frilunds Itea's Vigga

kl. 2.35 født 1 tæve på 208 g - rød bånd - Frilunds Ilva's Cindy

Hvalpene er solgt.

Hvalpene skal hedder:

Ivanhoe's Anton, Itea's Vigga og Ilva's Cindy.

 

13/04-2019

Vi har fået tilbagemelding fra alle 3 hvalpe og det går bare så godt i deres nye hjem. Det er bare så dejligt. 🙂

02/04-2019

Cindy er blevet hentet og skal bo i Varde. 

24/03-2019

Anton er blevet hentet og turen hjem gik fint.

23/03-2019

Vi har hørt fra Vigga og det går bare godt med hende i sin nye familie.

I morgen bliver Anton hentet - så jeg har fået pakket til ham - pu ha det er ikke så sjovt at sige farvel, men han kommer til en dejlig familie, som glæder sig rigtig meget.🙂

 

17/03-2019

Vigga hygger sig i sin nye familie og elsker at lege med drengene og omvendt.

Cindy og Anton hygger sig med de voksne og særligt med Lui og Nettie.

15-03-2019

I dag er Vigga rejst hjemmefra og skal bo i Hedensted - vi ønsker dig alt mulig held og lykke i din nye familie og glæder os til at høre fra dig. 

13/03-2019

I dag har hvalpene været ved Ribeegnens dyrlæger og blive chippet, vaccineret, sundhedsbog og EU-Pas - dyrlægen Louise var yders tilfreds med dem - de var meget kontaktsøgende, tillidsfulde og skulle undersøge det hele. De piv lidt, da de blev chippet, men det glemte de hurtig igen, når man får nogle gode godbidder af dyrlægen.🙂 

08/03-2019

Hvalpene elsker at komme ud på den store grund vi har. De går bare på opdagelse og alt skal undersøges. De har også lært at komme op i sofaen og hygge med os og de voksne hunde. 

06/03-2019

Hvalpene har fået deres sidste ormekur og på mandag er de 8 uger - og i næste uge skal de chippes og vaccineres og sundhedstjekkes. Vi skal have hvalpene lidt længere, så vi har mere tid til at komme noget mere ud af køre og ud og opleve lidt andet og særlig i skoven. De elsker at være ude og de går så fint på opdagelse - de er meget aktive og nysgerrige - de er bare så skønne alle 3.

01/03-2019

Tiden går alt for stærkt. Hvalpene stortrives og de er bare livlige og glade hvalpe, så gerne vil på opdagelse. De elsker at være ude og udforske det hele. På mandag er de 7 uger - heldigvis skal vi have dem lidt længere inden de forlader os.

20/02-2019

Hvalpene er blevet meget livlige og hygger sig med hinanden og med de voksne hunde. De kommer selv ind og ud af hvalpegården. De er meget nysgerrige og går fint på opdagelse både inde og de. Donna er meget glad for sine hvalpe.🙂

14/02-2019

Hvalpene elsker at komme ud af hvalpegården og undersøge det hele i stuen. De voksne hunde elsker dem og omvendt. Donna passer lidt på endnu om det nu også går rigtig til. De er bare så herlige og man kan slet ikke se sig mæt på dem. 

De har også prøvet at være ude nogle gange, men de synes det er bedre indenfor.

 

10/02-2019

I morgen bliver hvalpene 4 uger - pu ha hvor tiden går stærk. De spiser fint hvalpefoder og det bedste er nok en tår ved mor Donna. De vil gerne være sammen med de voksne hunde og det er de flere gange om dagen og det nyder de alle sammen. 🙂

06/02-2019

Hvalpene er i gang med 3 dages ormekur. De har fået klippet negle og de har være ude på gulvet og hilse på de voksne hunde og det er gået fint - Donna passede på dem, men de fik dog lov til at snuse til dem. De har også spist opblødt hvalpemad og det var noget de kunne lide. 

02/02-2019

I morgen er hvalpe 3 uger og tiden går alt for stærkt. Hvalpene er kommet lidt på benene og fra nu af sker der bare så meget med dem og den sjove tid kommer, men også med en masse ekstra arbejde. Donna er glad for sine hvalpe og beskyttedende, når det komme fremmede.

'Vi har haft besøg af de 3 dejlige familier, som skal have en af disse hvalpe og de glæder sig rigtig meget til at få deres lille hvalp med hjem.🙂

25/01-2019

Hvalpene stortrives og man skulle tro, at Donnas mælk var fløde i. Donna er så glad for sine hvalpe og der er ro i kassen. Nu er de snart 2 uger og skal snart have klippet negle og have ormekur. Spændende hvornår de åbner deres øjne - så bliver de endnu sødere. Hvalpene laver ikke andet end at spise og sove.🙂

17/01-2019

Donna og hvalpene har det fint - de tager fint på og er ved at være nogle tykke små basser. Donna spiser og besørger fint og hun er utrolig glad for hvalpene.  

15/01-19

Hvalpene har taget fint på hertil morgen og natten har været rolig. Donna passer dem til UG