Vores sommerhus ved Bork Havn

Sommerhuset er på 92 m2 og beliggende på 1008 m2 lukket naturgrund.
Huset er opført i 2005.
Huset indeholder en 42 m2 stue kombineret med køkken med el-komfur, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab, fryser (50 L).
3 soverum med god skabsplads: (1D)+(1D)+(1sovesofa, som kan slåes ud til dobbeltseng og 1 ekstra madras,  barnestol, weekend seng, 1 badeværese med WC og håndvask, 1 badeværelse med WC, håndvask, bruser, spabad og sauna, der er gulvvarme på badeværelse, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og skabe, der er elvarme og brændeovn, TV (stofanet)  og parabol med tyske kanaler, DVD, stereoanlæg og CD, Klimaanlæg, 3 dejlige terasser, havemøbler, liggestole, kulgril og gasgril,  3 cykler og carport.

Efter at vi har købt sommerhuset har vi hegnet haven ind og sat stakit op, så det er blevet en dejlig stor lukket terasse. Der er 3 terasser, så der er mulig for sol hele dagen. 

Bork Havn er et hyggeligt og moderne fiskerleje i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord. Bork Havn ligger midt mellem Danmarks største strandsø og Danmarks mest fascinerende fuglereservat. Feriebyen har mange forretninger og spisesteder, samlet i handelsgaden Bryggen, samt en stor lysbådehavn, der samtidig fungerer som en fiskerihavn. Det er muligt at købe frisk fisk på kajen hver dag. Der er dejlig badestrand ved Ringkøbing Fjord. Bork Havn er surfernes paradis - forholdene er helt ideelle for windsurfing her og der findes såvel surfcenter som surfskole. Ca. 6 km fra Bork Havn ligger Vesterhavet og Nymindegab Strand, hvor I finder de lange fine sandstrande med klitter og Blåt flag.


Oplevelser i nærheden:

1 km: Legeland

3 km: Bork Vikingehavn

Vikingemuseum hvor man sommeren over kan opleve, hvordan vikingerne levede ved fjorden for 1000 år siden.
Vikingeskibe, smedje, vikingegård, biograf og udstilling. I juli og august: sejlads, håndværk og handel.

4 km : Gåsemandens gård

Klap hesten og slå vand på gåsen! Forskellige udstillinger og selvfølgelig er der kaffe på ''Madam Blå'' i det hyggelige køkken.

8 km: Vesterhavet

9 km: Seawest - med bl.a. subtropisk vandland, wellness-område, Fitnesscenter, sportsfaciliteter og spisesteder

12 km: Tipperne fuglereservat og Øko-museet Skjern-Egvad

17 km: Golf

40 km: Hvide Sande

50 km: Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg og Sommerland West

55 km: Jyllands Park Zoo

60 km: LEGOLAND

70 km: Løveparken Givskud Zoo