H-kuldet

Den 08/03-2018 er der født langhårede dværggravhunde han hvalpe efter Sweet Unico's Zashja (Frida) og Kung Karls Ralph Lauren. 

Det endte desværre i kejsersnit, da det var en livmoderdrejning og så kunne hun ikke føde dem. Der kom 5 superfine hanner til verden.Cool Alle 5 hvalpe er solgt

Efter nogle timer kunne vi tage hjem - Frida er lidt groggy, men tager det hele fint og nusser og slikker hvalpene.

Vægt 204 g faldt til 195 g - Rød han - lys - blå halsbånd

Vægt 210 g faldt til 205 g - Rød han - lys - orange halsbånd

Vægt 260 g faldt til 255 g - Sort han - gul halsbånd

Vægt 236 g faldt til 230 g - Rød han - mørk - grøn halsbånd

Vægt 278 g faldt til 278 g - Rød han - mørk - lilla halsbånd

Hvalpene skal hedder:

Frilunds Happy Hannibal - skal bo i Jels

Frilunds Handsome Harley - skal bo i Herning

Frilunds Herbie the Heartbreaker - skal bo i Bramming

Frilunds Homemade Hocus-Pocus - skal bo i Ringkøbing

Frilunds Herlige Hubert - skal bo i Allingåbro

 

05/05-2018

I dag er Homemade Hocus Pocus (Balder) rejst til sine nye familie hos Else og Jørgen i Ringkøbing. De havde deres barnebarn Emilie på 16 år med. Hun var vild med Balder og vores hunde. Glæder os til at høre fra ham.

04/05-2018

I dag er Handsome Harley (Ramos)  rejst til sin nye familie hos Susanne og familien i Herning. Turen hjem gik fint, han spiste et lille ben og så faldt han i søvn. Familien har en han Figo på 10 år og fik hilst på hinanden og det rigtig fint. Har ikke pevet og han tulle rundt og logre med halen. 

03/05-2018

I dag er Happy Hannibal rejst til sin nye familie Bente og Jørgen i Jels. Køreturen hjem gik fint og han fik udforsket sit nye hjem, spist og leget og så faldt han i søvn.

30/04-18

Søndag havde vi besøg af Ralph (far til H-kuldet) og hans familie. Vi havde nogle hyggelige timer og der blev rigtig kælet og de fik masser af kys. De synes hvalpene var super fine og vi fik taget gode billeder af dem. I morgen tirsdag skal de til dyrlæge og chippes, vaccineres og sundhedstjek og så varer det ikke længe til, at de skal ud i deres nye familier.Cool

23/04-2018

I dag har vi haft besøg af Vibeke og Martin, som skal have Herlige Hubert med lilla halsbånd. Vi havde nogle hyggelige timer og fik en masse hundesnak.

Om eftermiddagen kørte vi til Bente og Jørgen i Jels, hvor Happy Hannibal - orange halsbånd, skal bo. Hvalpene havde en fest og gik på opdagelse i deres dejlige have. Tusind tak til Bente og Jørgen for kaffe og kage og super hyggelig selskab. Hvalpene peb lidt på udturen og hjemturen var de godt trætte.

21/04-2018

Hvalpene og hunde nyder det gode vejr og de går på opdagelse - de hygge og har det sjovt sammen med de andre to hvalpe og mødrene hjælper hinanden - det er bare så skønt at se og opleve.

18/04-2018

Tiden går alt for stærkt. G og H kuldet leger sammen på kryds og tværs. De hygger og har det sjovt. De er gode til at spise tørfoder. Nu skal de snart have ormekur igen. Det er slet ikke til at forstå, at de er uger i morgen. De vil gerne være ude - der er mange skønne dufte.

16/04-2018

I dag har vi haft besøg af Else og Jørgen. De synes der var sket meget siden de sidst var her. De glæder sig rigtig meget til at få der deres lille han med hjem. 

 

12/04-2018

 

Der sker bare så meget med hvalpene og deres udvikling nu. I dag har vi øvet bord og det var de rigtig gode til. Billeder lagt ind.

 

11/04-2018 

I dag har vi haft besøgt ag Bente og Jørgen fra Jels. Vi havde nogle hyggelige timer og de synes, at hvalpene var super fine og at der var sket rigtig meget siden de havde været sidst. De glæder sig rigtig meget til at få deres lille hvalp hjem. Tusind tak for rødvinen - det glæder vi os til at nye. 

06/04-2018

Det har været en dejlig dag med sol og næsten ingen blæst. Hvalpene har været ude 3 gange i dag - ikke så længe ad gangen. De har været på fliserne og på græsset og det var helt sikkert sjovest på græsset.  

05/04-2018

Nu har alle været på besøg og det har være dejlige besøg og alle er godkendt til at købe en hvalp herfra. 

I går havde vi besøg af Else og Jørn og vi havde nogle hyggelige timer og tusind tak for den flotte buket.

Der er kommet mere gang i hvalpene og G og H kuldet har glæde af hinanden - Tascha og Frida hygger sig med deres hvalpe hver i sær og når vi har dem alle sammen. Det er så skønt at se. 

01/04-2018

Det går godt med hvalpene og Taschas hvalpe er mega fede. Den sorte tæve er fed og vil ikke rigtig komme på benene og jeg tog en beslutning af bytte hvalp med Frida. Inde ved Frida bevæger hvalpene sig mere, fordi Frida også gør det. Tascha hygger meget mere med sine hvalpe. 

I dag har G og H-kuldet været sammen igen på gulvet i stuen og Frida og Tascha siger ikke noget til det. Jeg tror de nyder hinanden og deres hvalpe.

28/03-2018

I går har hvalpene fået klippet negle og de er begyndt på 3 dages ormekur. De har fået deres første mad på en tallerken. De synes de vældig om. 

24/03-2018

De har også fået øjne alle 5 og hvor er de skønne at kigge på nu.Cool

Vi har haft besøg af Vibeke og Martin fra Allingåbro. Vi havde nogle hyggelige timer og fik en del hundesnak, da de også er opdrætter af Newfaundlænder.

Senere på dagen havde vi besøg af Susanne og familie fra Herning. Hyggelig besøg og deres 3 børn på 9, 10 og 12 år de hyggede sig og Frida var så sød og give dem lov til at sidde med hvalpene. 

22/03-2018

Hvalpene er begyndt så småt at åbne deres øjne, men ikke helt endnu. Frida er bare så glad for dem. 

20/03-2018

Fridas hvalpe stortrives og de er snart 14 dage gamle. Frida er meget glad for hvalpene. I dag har hun været lidt længere ude og udforske grunden og over ved juletræerne.

16-03-2018

Det går bare så godt med Frida og hendes hvalpe. De tager fint på og Frida nyder dem, så meget. Den ene hvalp er stadig hos Tascha og skal selvfølgelig tilbage til Frida igen. 

14/03-2018

Frida er ved at være ovenpå efter fødslen. Tascha har fået en af hendes hvalpe til sig, så Frida lige kunne blive aflastet lidt. Det går rigtig fint med den løsning.

Frida er meget glad for sine hvalpe og passer dem fint. De er noget livlige.

11/03-2018

Nu er der heldigvis gang i mælken og alle 5 hvalpe er hos Frida og de er også taget på i vægt siden i går. Frida passer det fint og det er bare så dejligt at se. Det har været nogle hårde døgn, når det ikke lige går efter bogen, men nu kan det kun gå fremad.

 Vægt 236 g - Rød han - lys

Vægt 250 g - Rød han - lys

Vægt 268 g - Sort han

Vægt 250 g - Rød han - mørk

Vægt 298 g - Rød han - mørk

 

10/03-2018

Frida har det fint nu og spiser og drikker. Hun er glad for hvalpene og der begynder at komme mælk. Vi tog en hvalp ind til Tascha, som ligger med hvalpe og Tascha tog bare imod den. Det er for at aflaste lidt indtil der er rigtig gang i mælkeproduktionen.

09/03-2018

Frida er kommet til sig selv, men har ikke rigtig noget mælk, men hvalpene sutter fint hos hende og så får de lige lidt modermælkserstatning. Hvalpene havde tabt sig lidt fra i går.