E-kuldet

Den 23/01-2017 er der født langhårede dværggravhunde hvalpe efter Greta Garbo von Damsmühle og Kung Karls Sebago. Der er født 5 hvalpe - 2 tæver og 3 hanner.

Fødslen klarede Greta til UG - vi mærkede overhovedet ikke opblokningen og lige pludselig så vi at hun begyndte at presse. Vi fik hende hurtig ind på badeværelset og 15 min. efter havde hun født den første hvalp.

kl. 19.19 - Han - vægt 230 g - Sort m brun - Lilla bånd - Frilunds Elliott.

kl. 19.45 - Tæve - vægt 202 g - Brun tan - Rød bånd - Frilunds Emilla My Girl.

kl. 20.10 - Tæve - vægt 222 g - Sort m brun - Orange bånd - Frilunds Ester Lovelig Girl.

kl. 20.50 - Han - vægt 202  g - Rød - Blå bånd - Frilunds Elvis-Prexley. 

kl. 02.00 - Han - vægt 198 g - Brun tan - Gul bånd - Frilunds Eddie Murphy.

 

25/03-2017

I dag rejste Elvis til sin nye familie i Snekkersten. Kim har sådan glædet sig til at hente Elvis. Hold op hvor er det svært at sige farvel til de små hvalpe. 

Glæder mig til at høre nyt fra dem.

23/03-2017 

I dag er Elliott rejst til sin familie i Kolding. Han får en ny legekammerat Pelle og de skal nok blive gode venner. Heidi og Cæcilie har glædet sig rigtig meget til at få Elliott med hjemCool

 

Emilla er også rejst i dag til sin familie i Boulstrup. Hun får også nye lejekammerater - Chanel som er herfra og en labrador og en dejlig familie, som har glædet sig meget til at hente hende.Cool

22/03-2017

I dag er Eddie rejst til sin nye familie i Esbjerg. Har fået en tilbagemelding, at turen hjem gik uden problemer. Han har været på opdagelse i huset, har fået spist og så blev han træt. 

17/03-2017

Hvalpene har været til Ribeegnens dyreklinik - de blev chippet, vaccineret, udsted sundhedsbog uden anmærkninger og EU-pas. dyrlæge Jens var meget imponeret over dette kuld - de er godt skruet sammen og der var ikke nogen fejl at bemærke på dem. Super fine alle sammen og hannerne har begge sten på plads.Cool

Den 11/03-2017 har jeg haft besøg af en fotograf Charlotte fra Herligt Hundeliv. Hun fik taget omkring 90 billeder og dem får alle hvalpene med på et USB stik sammen med alle de billeder vi selv har taget af dem.

16/03-2017

Elvis har haft besøg af Kim fra Snekkersten - han var også bare solgt. Vi havde en hyggelig stund, hvor Kim fik svar på en masse spørgsmål om at få en hvalp i huset igen.

Tiden går alt for stærkt og i morgen skal de til dyrlæge i Ribe og chippes og vaccineres.

15/03-2017

Eddie har haft besøg af Birgitte og hun glæder sig til at kunne hente Eddie i næste uge. Hun kan slet ikke vente og Eddie faldt bare så godt til hos hende, som om han viste, at hende er min fremtidie mor.CoolCool

07/03-2017

Hvalpene er blevet 6 uger. Når de er vågen er de bare i gang og går på opdagelse og leger med hinanden og med de voksne. De vil også gerne gnave i kødben. I dag har de også været ude i haven og det var noget de synes om.

04/03-2017

I dag har vi haft besøg af Karina, John og Cecilie. De skal have Emilla. Vi havde nogle hyggelige timer sammen. De har en hunde fra os Chanel og vi havde lagt et spor - ca. 130 m til hende og det gik hun rigtig fint - det var første gang Chanel gik spor.

Vi fik også øvet bord med hvalpene og det var de faktisk rigtig gode til.

03/03-2017

I dag har vi haft besøg af Malene Jepsen og Birgitte Nielsen. Birgitte var og se på den brune han med grøn halsbånd. Hun smeltede helt og bestemte sig for, at ham skulle hun og hendes kæreste Christian bare eje. De bor i Esbjerg, så det er en hvalp, vi vil komme til at følge tæt på - dejligt. Tusind tak for jeres besøg og for den fine blomst.

02/03-2017

I dag har vi haft besøg af Heidi og Cæcilie, som skal have Elliott med det lilla halsbånd. De synes godt nok, at der var sket rigtig meget siden de var sidst for et par uger siden. Vi havde nogle hyggelige timer sammen.

Det går bare så godt med dem, når de er vågne er de over det hele og de går bare på opdagelse og lejer med hinanden og de voksne hunde. 

25/02-2017

Vi er i sommerhuset i denne weekend og det er noget hunde og hvalpe kan lide. Der er godt gang i hvalpene nu og når de er vågne, ja så vil de ud af hvalpegården og på opdagelse i rummet. De er ved at være godt på benene og de kommer hurtig afsted nu. De er bare så skønne. 

22/02-2017

Hvalpene bliver mere og mere livlige og vil gerne rundt og udforske det hele. I dag har de prøvet at være uden for på græsset - de undersøgte og synes det hele var mærkeligt. Det blæste en del, så de var ikke ude så længe. De tager fint på i vægt og de er gode til at spise hvalpefoder. 

16/02-2017

Det går godt med hvalpene. De er kommet fint på benene og kommer lidt rundt. De spiser fint hvalpefoder, som er opblødt. De har også hilst flere gange på de andre hunde og det går rigtig fint.

14/02-2017

Nu har vi fundet navne til E-kuldet.

Sort han - Frilunds Elliott

Brun han - Frilunds Eddie Murphy

Rød han - Frilunds Elvis-Prexley

Sort tæve - Frilunds Ester Lovelig Girl.

Brun tæve - Frilunds Emilla My Girl.

Greta og hvalpene kommer ud af hvalpegården og de andre hunde er meget interesseret i, hvad det er for noget Greta har. Greta tager det stille og roligt. 

12/02-2017

I dag har hvalpene fået klippet negle og det tog de rigtig fint. De har også fået deres første ormekur. De har fået serveret deres første måltid mad og det var noget de kunne lide. De er begyndt at bevæge sig lidt rundt og hvis de kommer for langt væk fra mor Greta, ja så begynder man bare at pive og så kommer der nok nogen og redder mig. 

09/02-2017 

Hvalpene tager fint på og Greta passer dem til UG - man kan bruge så meget tid på at sidde og kigge på dem. De er begyndt at bevæge sige lidt rundt. I denne weekend skal de have klippet negle og have ormekur.

05/02-2017

Hvalpene har fået øjne og hvor bliver de dog smukke og kønne at se på. Når de har fået øjne, så kan de også høre.

04/02-2017

 Det går bare så godt med Greta og hvalpene,. De er kommet ind i hundestuen, så Greta og hvalpene er sammen med os. Det går rigtig godt. Greta er meget glad for sine hvalpe og når jeg tager dem op og vejer dem hver morgen, så piver hun og holder øjen med, at hun får dem igen. De er begyndt at åbne deres øjne og når de har åbnet dem helt, så tager jeg nogle billeder og lægger ind. De tager godt på i vægt.

30/01-2017

Hvalpene er blevet en uge gammel og de har taget godt på i vægt - de er dejlig runde og tilfredse. Greta er bare så glad for dem. Glæder mig til de får øjne.

27/01-2017

I går måtte vi lige en tur til dyrlægen med Greta - hun havde fået opkast og diarre - hendes infektionstal var lidt for høj, så hun fik noget pencilin og skal have det nogle dag.

I dag har hun det meget bedre og spiser fint igen. Hvalpene stortrives og tager fint på i vægt.

28/01-2017

Greta passer sine hvalpe til UG og de dier fint og sover meget. De er bare så skønne og man kan slet ikke få nok af at kigge og nusse dem.