F-kuldet

Den 28/07-2017 er der født langhårede dværggravhunde hvalpe efter Sweet Unico's Darling Donna og Kung Karls Ralph Lauren - der blev født 1 tæve og 4 hanner.

 

Kl. 15.20 - Han - 208 g - grøn bånd

Kl. 16.15 - Tæve - 260 g - rød bånd - sov ind den 04/08-2017

Kl. 17.45 - Han - 258 g - gul bånd

Kl. 20.15 - Han - 258 g - lilla bånd

Kl. 21.15  - Han - 220 g - blå bånd

 

F-kuldet skal hedde følgende:

Flirty Florian - blå halsbånd - Skal bo i Uggerslev på Fyn

Fanzy Fabian - lilla halsbånd - Skal bo i Esbjerg

Flinke Fernando - gul halsbånd - skal bo i Lemvig

Findus Filur - grøn halsbånd - skal bo i Faaborg

 

25/09-2017

De 4 hanner har forladt os til nogen utrolig dejlige familier. Har kun fået positive tilbagemeldinger og det er så dejligt at læse. Donna var lidt ked af det en dags tid, men så blev hun sig selv igen og var med på fis og ballade.

Glæder os til at følge disse 4 vidunderlige hvalpe.

17/09-2017

I dag har hvalpene været ude at køre igen - vi kørte til Esbjerg og besøge Eddie, Birgitte og Christian - Fancy Fabian skal nemlig bo hos dem. De gik rigtig på opdagelse både inde og ude. Tusind tak til jer for boller og kaffe og hyggelig samvær.

Vi har også haft besøg af Lisbeth og Bjarne fra Fyn. De faldt for Flirty Florian og de blev enige om, at han skal bo i Uggerslev med dem. Vi havde nogle hyggelige timer sammen - de havde haft opdræt af Schæfer og har også haft gravhunde og nu mangler de en lille hund igen.

16/09-17

Hvalpene er blevet 7 uger og tiden går alt for stærkt. I denne uge har vi haft besøg af Mia og hendes 3 børn og hvor de dog glæder sig - de synes at tiden er meget lang - de skal have Flinke Fernando.

Vi har også haft besøg af Birgitte og Christian - de skal have Fancy Fabian og de har Frilunds Eddie Murhphy - vi havde nogle hyggelige timer sammen.

10/09-2017

I dag har vi haft besøg af faderen til kulde Kung Karls Ralph Lauren. Han havde taget sin familie med Lone, John, Claudia og hendes kæreste Mads. Vi havde en god dag sammen, hvor vi fik taget mange gode billeder. De havde gaver med til hvalpene og et brev, som deres nye familie skal læse for dem. Tusind tak for blomster og rom og for en super skøn dag sammen med jer.Cool

09/09-2017

I dag har vi haft besøg af Mie Norlyng og hendes 3 børn - super hyggelig besøg og tak til Regitze for de fine gravhunde du har lavet i perler. 

07/09-2017

Hvalpene er 6 uger og der er fuld gang i dem. I dag smed jeg nogle hjorteben et stykke fra dem og lige pludselig fik de travlt med at komme hen og se, hvad det var for noget. De var meget interesseret i disse ben.

05/09-2017

Vi har haft besøg af Birgitte, Christian og Frilunds Eddie. Vi havde nogle hyggelige timer og vi øvede lidt bord med hvalpene. Tak for kage og hyggelig samvær.

 02/09-2017

I dag har hvalpene og Donna været med ude at køre. Først kørte vi til Tinghøj og besøgte Betina og John, som har Bonzo og Sacho. Hvalpene gik på opdagelse og Bonzo og Sacho snuste til hvalpene og kunne ikke rigtig forstå, at de var for nogen.

Vi kørte videre til vores sommerhus i Bork. Der skulle de også undersøge det hele og der kom nogen, som skulle leje vores sommerhus og de kunne slet ikke stå for sådan nogle dejlige hvalpe, så de blev nusset og kysset. Cool

Vi kørte hjem igen og hundene blev glade for at se Donna og hvalpene og de blev grundigt undersøgt og særlig af Malucca, som er deres reservemor. 

Vi fik besøg af Birgite og Malene (har Frilunds Eddie). Birgitte og Christian skal have en af hvalpene. Birgitte og Malene synes bare de var alle fire så skønne. Tak til Birgitte for tomater, agurker og bønner fra jeres drivhus.

En dejlig dag for os og hvalpe og hunde. Nu er kl. 20.30 og alle er trætte.

29/08-2017

Når hvalpene vågner, ja så vi de ikke være i hvalpegården - de vil ud til de voksne hunde. Malucca passer og plejer dem til ug, Matysh er også begyndt at interessere sig for dem. De er begyndt at gå mere og mere fra deres base. 

27/08-2017

Hvor tiden dog går hurtigt og hvalpene stortrives og der sker bare så meget med dem i øjeblikket, når de vågner går de ud og tisser på avisen og så vil de gerne ud af hvalpegården til de voksne hunde - de har fundet ud af, at der sker meget mere der.

23/08-2017

Så blev hvalpene færdig med deres ormekur i første omgang. De har fået klippet negle igen. De spiser fint 2-3 gange om dagen og det er noget de kan lide.

21/08-2017

I dag har hvalpene fået deres 2. dags ormekur. De har også fået et måltid mad, men det blev ikke til så meget, men de bliver godt mætte ved Donna. 

20/08-2017

Fredag havde vi dejlig besøg af Mette Vett og hendes mor Charlotte og hendes bror Søren. Mette glæder sig rigtig meget til at hente lille Findus Filur. Tak for dejlig besøg.Cool

Lørdag havde vi besøg af Mie Nordlyng og hendes den ene datter Regitze. Ja tiden går alt for langsom inden de skal hente deres Flinke Fernando. Tak for en skøn buket og dejlig besøg. Cool

Søndag er hvalpene startet på ormekur.

18/08-2017

I aften er det 3 uger siden at hvalpene er blevet født, tiden går alt for stærkt og de vejer nu:

Han - grøn bånd 775 g

Han - gul bånd 860 g

Han - lilla bånd 875 g

Han - blå bånd 780 g

De er kommet ind i stuen og vores hunde er meget interesseret i, hvad Donna har i hvalpegården. Donna er lidt oppe at køre over, hvis de kommer for tæt på - ja det går lige nogle dage, så har hun accepteret dem.

 

13/08-2017

Hvalpene er bare så dejlige og nu ligger de i andre stillinger og kan slet ikke lade være med at tage dem op mange gange i løbet af dagen. Donna er glade for dem og når der kommer nogen, får de lige et gø med på vejen. 

10/08-2017'

I går fik hvalpene øjne og de bliver bare endnu skønnere, når de har fået øjne. De tager fint på i vægt - det er ved at være nogle fede basser. 

08/08-2017

Hvalpene tager fint på og det varer ikke så længe inden, at de åbner deres øjne - åh det glæder vi os til - de bliver bare endnu sødere med øjne.

05/08-2017 

Der er kommet ro på Donna og dejlig ro i kassen. Hanner stortrives og er kommet sig fint i vægt - de er nogle dejlig tykke basser.

04/08-2017

I dag har vi været ved dyrlæge med tæven og vi blev enige om, at hun skulle have fred - hun ville ikke tage på, så der var noget med hendes tarmfunktion, så det blev til en øv dag. Donna var lidt urolig i starten og ledte efter hend, men senere kom der ro på.

03/08-2017

Donna er meget glade for sine hvalpe. Det går godt med hannerne og de kommer sig fint, men tæven vil ikke rigtig tage på, så vi prøver med sutteflaske og hun dier også ved Danna, men vi synes ikke rigtig det går, så vi tager til dyrlæge med hende i morgen.